Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Haziran 2011

Hampton by Hilton Çorlu

Hızla gelişen bir sanayi kenti olan Çorlu'nun doğu tarafında yeni inşa edilen otel, İstanbul'dan Türkiye'nin Yunanistan ve Bulgaristan sınırına giden ana yol üzerinde stratejik bir konumda bulunuyor. Hampton by Hilton Çorlu, 136 odasıyla karma kullanımlı bir site içerisinde, lokanta alanının çok yakınında yer alacak. Çorlu Uluslararası Havaalanı'nın 5 kilometre uzağındaki otel, birçok büyük sanayi şirketine ev sahipliği yapan ve Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine yakın olmasından da olumlu etkilenecek. 7 katlı bir  binadan oluşan otelde, üç toplantı salonu 24 saat açık fitness salonu ve otopark bulunacak. Hampton by Hilton Çorlu'yla ilgili yapılan açıklama öncesinde Onur Işıl Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.ile de franchise anlaşması imzalandı.

Hampton by Hilton Rize

Karadeniz'e hakim bir konumda ve Artvin'e giden sahil yolu üzerinde, şehir merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta yer alacak olan Hampton by Hilton Rize oteli 90 odalı olarak inşa ediliyor. Rize, outdoor aktivite turları için çok sayıda ziyaretçinin akın ettiği sıradağlarıyla, popülerliği giderek artan bir turizm merkezi haline geliyor. Otel aynı zamanda, çay, fındık ve gıda üretimi başta olmak üzere önemli bir sanayi merkezi olmanın gururunu taşıyan şehrin organize sanayi merkezinden de yarar sağlayacak. Hampton by Hilton Rize, en yakın havaalanı olan Trabzon Havaalanı'na yaklaşık 72 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Hampton by Hilton Rize hakkındaki projenin açıklama öncesinde YTP Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. ile franchise anlaşması imzalandı.

Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir

Hampton Kayaşehir'in, İstanbul'un kuzeyinde inşa edilmekte olan ve 250,000'den fazla nüfusun yaşayacağı yeni bir uydu şehir olan Kayaşehir'in tam merkezinde yer alıyor. Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir 142 odalı ve alışveriş merkezinden, eğlence ve dinlenme tesislerine, lokanta ve ofis alanlarına kadar karma kullanımlı bir site içerisinde yer alıyor. Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir, İstanbul Atatürk Havalimanı’na sadece 20 dakika mesafede olup aynı zamanda çok sayıda şirkete ve İkitelli Sanayi Bölgesi, Masko, İstoç gibi iş sahalarına kolay ulaşım olanağı sunuyor. Otel binası 6 katlı bir binadan oluşuyor ve üç toplantı salonu, 24 saat açık fitness suiti ile otoparkı bulunmaktadır.

Adres:
Merkez Kayaşehir AVM 3.Etap
Kent No:20 M.20 34306 Başakşehir/İstanbul
Tel: +90 (212) 69246 00

Hampton by Hilton Gaziantep


MB Holding, Gaziantep'in en merkezi noktalarından olan Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde inşa ettiği binayı Hilton'un markası olan Hampton adıyla otel olarak hizmete açmak için işbirliği anlaşması yaptı. Grand Otel'de düzenlenen toplatıya katılan MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ile Hilton Otelleri İş Geliştirme Direktörü Pağda Demircan, işbirliği anlaşmasını imzaladı.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, burada yaptığı konuşmada, otelin 2012 yılı sonlarında hizmete gireceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

"MB Holding'in inşaatını tamamladığı ve dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton Oteli ile anlaşması imzalanan Hampton Otel, Kanada, Avrupa ve ABD'de 1800'den fazla oteliyle dünya çapında hizmet kalitesi ile biliniyor. Otelin, 116 oda (2 bedensel engellileri için), 12 oda ise bağlantılı oda, 7 bin metre kare kapalı alan, 3 bin metre kare kapalı garaj, 650 metre kare açık teras, küçük toplantılar için özel salonlar, 3 çok amaçlı toplantı salonu, fitness salonu bulunuyor. Otel, kendi kategorisinde uluslararası Hampton kalitesini Gaziantep'le tanıştırmayı hedefliyor. Sanayi ve ticaret merkezi konumunda bulunan, turizm alanında da hızla gelişen Gaziantep'in, bu gelişimine yapılacak olan otelin de katkıda bulunacağını düşünüyorum."

Kaba inşaatı biten Hampton by Hilton Oteli'nin iç mimarisinin yaklaşık 18 veya 20 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.