Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Hampton by Hilton Gaziantep

Hampton by Hilton Gaziantep


MB Holding, Gaziantep'in en merkezi noktalarından olan Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde inşa ettiği binayı Hilton'un markası olan Hampton adıyla otel olarak hizmete açmak için işbirliği anlaşması yaptı. Grand Otel'de düzenlenen toplatıya katılan MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ile Hilton Otelleri İş Geliştirme Direktörü Pağda Demircan, işbirliği anlaşmasını imzaladı.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, burada yaptığı konuşmada, otelin 2012 yılı sonlarında hizmete gireceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

"MB Holding'in inşaatını tamamladığı ve dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton Oteli ile anlaşması imzalanan Hampton Otel, Kanada, Avrupa ve ABD'de 1800'den fazla oteliyle dünya çapında hizmet kalitesi ile biliniyor. Otelin, 116 oda (2 bedensel engellileri için), 12 oda ise bağlantılı oda, 7 bin metre kare kapalı alan, 3 bin metre kare kapalı garaj, 650 metre kare açık teras, küçük toplantılar için özel salonlar, 3 çok amaçlı toplantı salonu, fitness salonu bulunuyor. Otel, kendi kategorisinde uluslararası Hampton kalitesini Gaziantep'le tanıştırmayı hedefliyor. Sanayi ve ticaret merkezi konumunda bulunan, turizm alanında da hızla gelişen Gaziantep'in, bu gelişimine yapılacak olan otelin de katkıda bulunacağını düşünüyorum."

Kaba inşaatı biten Hampton by Hilton Oteli'nin iç mimarisinin yaklaşık 18 veya 20 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder