Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, İstanbul'un en eski yerleşim bölgelerinden biri olan Sütlüce'de yer almaktadır. Tarihi yarımadayı karşıdan gören özel bir konuma sahip olan otel Sultanahmet, Beyoğlu ve Pierre Loti gibi turistik merkezlere, Santralistanbul ve Sütlüce Kongre Merkezi'ne oldukça yakın mesafededir. Otelin eğimli konumu, Haliç manzarasına bakan önemli perspektifler vermektedir.

210 odalı olan otel, İstanbul’un ana ticaret bölgesi olan Levent’in yaklaşık 8 kilometre güneyinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otelin çeşitli katlarında düzenlenen teras bahçeleri ise çağdaş tasarımı ile mevcut doku ile bütünleşmesini sağlamaktadır.



Otelde aynı zamanda 24 saat açık bir iş merkezi, her yerde ücretsiz Wi-Fi internet erişimi, uzaktan yazdırma imkanı, Garden Sleep Sistemi yatakları ve Herman Miller tarafından tasarlanmış ergonomik Mirra® sandalyeleri bulunuyor. En büyüğü 250 kişi kapasiteli, toplam 400 kişilik sekiz toplantı salonuna sahip olan Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, toplantı salonlarında birinci sınıf görsel-işitsel (AV) hizmeti sunuyor.


Adres:
Sütlüce Mah. İmrahor Cad.
Dutluk Sk. 34445 Beyoğlu - İstanbul / Türkiye
Tel: +90 (212) 314 50 00
Faks: +90 (212) 314 50 50

http://hiltongardeninn.hilton.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder