Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: DoubleTree by Hilton Kuşadası

DoubleTree by Hilton Kuşadası

Ege Denizi ve Kuşadası Koyuna hakim konumu, yakınındaki bembeyaz kumlu plajları ile Double Tree by Hilton Kuşadası misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Tatilcilere DoubleTree by Hilton'un sıcak karşılama geleneğinin keyfini yaşatacak olan otel, yeniliği seven seyehat severlere her geçen gün artan Hilton Worldwide markalı otel ve resortlar arasında yeni bir tatil destinasyonu daha sunacak. 

87 odası bulunan otelde, otel sınırları içerisinde restore edilen 4 ayrı tarihi taş ev de bulunuyor. Konuklar, yakınlardaki beyaz kumlu sahillere ve aralarında aileler için uygun olacak çok sayıda su parkının da bulunduğu bir dizi eğlence imkanına kolay erişimden de faydalanacak. Kuşadası'nın tarihi yerleri arasında kalesi ve liman manzarasıyla Güvercinada ve Türkiye'nin en iyi korunmuş antik Greko-Romen şehirlerinden biri olan Efes de yer alıyor. Aynı zamanda alışveriş imkanları, restoranları ve gece hayatıyla da tanınan Kuşadası gözde tatil destinasyonlardan biri.


Hem eğlence hem de iş amacıyla seyahat edenlere hitap eden DoubleTree by Hilton Kuşadası'nın konuk odaları HD TV, yüksek hızlı Wi-Fi, oda içi çay ve kahve makineleri ve klimayla rahat bir dinlenme ortamı sağlıyor. Delüks odalar, doğrudan yüzme havuzuna açılan özel güneşlenme bölümlerine sahip. Tarihi taş evlerde ise oturma alanları ve içerisinde jakuzi bulunan duvarlarla çevrili özel bir bahçe bulunuyor. Otelin özel marina süiti de oturma odası, yemek masası ve küçük bir mutfağın yanı sıra büyüleyici manzarası olan özel bir balkona sahip.


Otel, Kuşadası'nı iş için ziyaret edenlere de toplam 360 m2 alana sahip beş toplantı odasıyla esnek bir organizasyon alanı sunuyor. En büyük toplantı odası 310 m2 alana sahip ve 350 kişiyi ağırlayabilecek büyüklükte. Aynı zamanda otel 24 saat açık bir iş merkezine ve son teknoloji ürünü AV hizmetlerine ve video konferans olanaklarına sahip.


DoubleTree by Hilton Kuşadası, otantik İtalyan mutfağı sunan Piccione A La Carte restoran, muhteşem koy manzarasıyla yerel deniz ürünlerini sunan deniz ürünleri restoran, havuz başında yemek keyfi sunan Jacana Sushi Bar ve hamur işleri, pastalar, çay ve kahve yanında çok çeşitli içecek servisi yapan Linnet Patisserie ile farklı yemek seçeneğine sahip.


Otelde dinlenme ve eğlence imkanları arasında kapalı ve açık yüzme havuzları, 24 saat açık fitness center ve lüks masajlar ve geleneksel Türk hamamına sahip bir spa merkezi bulunuyor. DoubleTree by Hilton Kuşadası ayrıca çocuklu ailelere de beşik, mama sandalyesi ve çocuk menüleri gibi imkanlar sunuluyor.

Adres:
Atatürk Blv. Yat Limanı Karşısı
09400 Kuşadası/Aydın
Tel: +90 (256) 633 60 60
Faks: +90 (256) 633 60 65

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder