Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Hilton Garden Inn Şanlıurfa

Hilton Garden Inn Şanlıurfa

Hilton Gardenn Inn Şanlıurfa oteli, tarihi şehir merkezi ve alışveriş bölgelerine yürüyüş mesafesinde yer alan çağdaş bir yıldızlı oteldir. Balıklı Göl, Şanlıurfa Kalesi gibi birçok tarihi alan 15 dakika yürüme mesafesinde, havaalanına ise 20 dakika uzaklıktadır.


Odalarda, sadece Garden Inn Otellere özel üretilen ergonomik GSS (Garden Sleep System) yatakları ile mükemmel uyku, Herman Miller çalışma sandalyesi ile de rahat ve verimli bir çalışma ortamı sağlayacaksınız.
Odalardaki diğer özellikler: Telefon, ücretsiz kablolu veya kablosuz internet, mini buzdolabı, LCD TV, 15 inch laptop alabilen ücretsiz kasa, ütü ve ütü masası, su ısıtıcısı, taşınabilir müzik aygıtı bağlayabileceğiniz, kolay ayarlanabilir alarmlı radyo saat.
 
 


159 odanın yer aldığı Hilton Garden Inn Şanlıurfa Otelde ayrıca, en yeni teknolojiyle donatılmış 155 kişinin ağırlanabildiği 3 toplantı odası ile konferans düzeninde 500 kişi, davet düzeninde 330 kişinin ağırlanabileceği balo salonu bulunmaktadır. Ücretsiz açık ve kapalı otoparkı bulunan otel, güler yüzlü personeli ile misafirlerini beklemektedir.
 


Adres:
Karakoyunlu Mah. 11 Nisan Fuar Cad.
No:54 63500 Şanlıurfa / Türkiye
Tel: +90 414 318 50 00
Faks: +90 414 215 31 65
http://hiltongardeninn.hilton.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder