Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Hilton Garden Inn Konya

Hilton Garden Inn Konya

Konya Mevlana Kültür Merkezi yanında yer alan Hilton Garden Inn Konya oteli, şehir merkezine yürüme mesafesinde, Konya Havaalanına ise 20 dakika mesafede olan otelin 18 adedi süit olmak üzere toplam 228 yatak odası bulunuyor.

Modern tasarımlı Hilton Garden Inn misafir odalarında en son teknoloji ve ergonomik rahatlığı yaşayın. Sadece Garden Inn'lere özel üretilen ve sertlik derecesini kendi isteğinize göre ayarlayabildiğiniz GSS yatakları ile mükemmel bir uyku, Herman Miller çalışma sandalyesi ile de rahat ve verimli bir çalışma ortamı sağlayacaksınız. Her odada telesekreterli 2 adet telefon, çalışma masası seviyesinde kablo ve priz girişleri ve ayarlanabilir ışık düzeni, ücretsiz kablolu veya kablosuz internet, mini buzdolabı, LCD TV, 15 inch laptop alabilen ücretsiz kasa, ütü ve ütü masası, su ısıtıcısı, taşınabilir müzik aygıtı bağlayabileceğiniz, kolay ayarlanabilir alarmlı radyo saat bulunmaktadır.



Ayrıca Hilton Garden Inn Konya’da dünya ve Türk mutfağından seçenekler sunan ve içinde lobi barı olan Sumac Grill restaurant mevcut. Misafirler kişiye özel kahvaltıların tadını çıkarmanın yanı sıra, 24 saat açık olan Pavillion Pantry’den sağlıklı atıştırmalıklar, tatlılar ve taze meyve suları alabilecek.

Diğer Özellikler:
155 araç kapasiteli kapalı otopark, restaurant, lobi bar, spor salonu, konferans düzeninde 475 misafiri ağırlayabilecek büyük bir salon (balo düzeninde 290 kişi) ve 110 kişi alabilecek 2 ayrı toplantı salonu.





Adres:
Aziziye Mah. Kışlaönü Sk. No:4
42030 Karatay Konya Türkiye
Tel: +90 332 221 60 00
Faks: +90 332 300 00 00
http://hiltongardeninn.hilton.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder