Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: DoubleTree by Hilton Avanos - Kapadokya

DoubleTree by Hilton Avanos - Kapadokya

DoubleTree by Hilton Avanos - Kapadokya oteli Kapadokya bölgesinin doğal güzelliği ve kültürel mirasını keşfedebileceğiniz mükemmel bir Orta Anadolu otelidir. Otel konukları peri bacalarından büyüleyici yeraltı antik şehirlerine kadar bölgeyi keşfedip gezerken şehir merkezindeki modern lüks otelde rahatlıkla dinlenebilmektedir. Otel Nevşehir Havaalanına 30 km, Kayseri Erkilet Havaalanına ise 90 km mesafededir. 126 odalı otelin Ekim 2010'da açılması planlanmaktadır.

Zarif, çağdaş oda ve süit süslemelerinin yanı sıra geniş çalışma mekanları, LCD TV ve yüksek hızlı kablosuz internet erişimi ile kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. 
Diğer özellikler:
- Ücretsiz otopark
- Kapalı ve açık yüzme havuzları
- Sauna, sağlık merkezi, Türk hamamı ve masaj imkanları
- Donanımlı Fitness Center
- 24 saat oda servis


Fantastik manzarası olan otel restoranında yemeğinizi yerken rahatlayıp, gevşeyin ya da kokteyl davetleri ile Lobby Lounge'da günün stresinden uzaklaşın. Güne mutlaka DoubleTree kahvaltı büfesinden başlayın. Uluslararası ve yerel mutfaklardan günlük taze hazırlanan yemeklerin keyfini çıkarın. Doubletree otelde konforu, rahatlığı ve her zevke hitap eden dünya mutfaklarını bulacaksınız.


Kapadokya'da iyi konumlanmış olan otel iş toplantıları, seminerler, yemekler, ödül törenleri vb. temalı etkinlikler için ideal bir mekan sunmaktadır. Toplantılar ve diğer etkinlikler için son teknoloji ekipman ve donanımlar sunulmaktadır. Önemli iş toplantıları ve sosyal etkinlikler için, 400 kişilik toplantı salonu, esnek alanlar, balo salonu ve açık hava mekanları çeşitli alternatifler arasındadır.
Adres:
Yenimahalle, Jan Zakari Sk. No:1A 
50500 Nevşehir Türkiye
Tel: +90 384 511 43 17   

Faks: +90 384 511 51 57
http://doubletree.hilton.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder