Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Hampton by Hilton Bursa

Hampton by Hilton Bursa

Hampton by Hilton Bursa; şehir merkezi, tarihi mekanlar ile alışveriş ve iş merkezlerine yakın bir konuma sahip olmakla birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir istikametlerini Bursa şehir merkezine bağlayan yol üzerinde yer almaktadır. 107 odalı olan Hampton by Hilton Bursa oteli, iş ya da tatil amaçlı gelen tüm misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dekore edilmiştir.

Hilton Hotel Corporation, Türkiye'deki ilk “çift markalı” otel projesini gerçekleştirirken aynı zamanda Hampton by Hilton markasını da ilk kez Türk pazarına Bursa şehrinden sunmaktadır.
 
 
Otelin tüm odalarında konukların rahat etmesini sağlayacak özel Hampton marka yatak takımı yer almaktadır.  Ayrıca odaların tamamında yüksek hızlı internet, TV, çalışma masası, alarmlı masa saati, mini buzdolabı bulunmaktadır.
 

Eğer özel amaçlı bir toplantı planlıyorsanız veya işiniz için tüm gün boyunca bir toplantı odasına ihtiyacınız varsa Hampton by Hilton Bursa çalışanları toplantınızın verimli ve başarılı geçmesi için daima hazır olacaktır. 24 saat açık fitness salonu, sabah kahvaltısı ve hafif menülerden oluşan 24 saat açık barı ile ödüllü tam müşteri memnuniyeti anlayışı ile konuklarını beklemektedir.
 

Adres:
Yeni Yalova Yolu 4.Km
16210 Osmangazi / Bursa
Tel: +90 (224) 400 04 04
Faks: +90 (224) 400 04 40

3 yorum:

  1. Harika gozukuyor. Istanbulda yasiyorum ama mutlaka otele gelmek isterim.

    YanıtlaSil
  2. ben bursalıyım evet otel gerçektende süper bir konumda ve güzel bi bursa manzarası var oldukça ilgi çekecektir.

    YanıtlaSil
  3. Harika bir otel çok memnun kaldık sadece odamız küçüktü tavsiyem odanızı önceden seçebilirseniz daha iyi olur..

    YanıtlaSil