Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: DoubleTree by Hilton İstanbul Old Town

DoubleTree by Hilton İstanbul Old Town

DoubleTree by Hilton İstanbul Old Town şehrin kalbi olan tarihi yarımadada yer alan otelin; 7 suite, 17 deluxe ve 147 DoubleTree misafir odası olmak üzere toplam 171 odası mevcut. Otel, Atatürk Havalimanına 20 dakikalık mesafede olup, Kapalı Çarşı'ya en yakın olan otel zinciridir.

Otel tarihi çevreye uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olup konuklarına Sweet Dreams patentli yataklı odalarda yüksek hızlı internet erişimi (10 €/saat, 15 €/gün) sunmaktadır. Kutlamalarınızı üst katta yer alan balo salonunun yanı sıra esnek kullanım alanı olan diğer 4 toplantı salonundan birinde gerçekleştirebilirsiniz. 7/24 hizmet veren Business Center ve catering  servisleri kutlamalarınızın başaralı geçmesini sağlayacaktır. The Café'de geleneksel Türk spesyallerini tadabileceğiniz gibi Lobby Bar'da hafif aperatifler ile rahat bir ortamda yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Türk hamamında kendinizi tazeleyebileceğiniz gibi Fitness Center'da günün stresinden uzaklaşacaksınız. Otele yakın olan Sultanahmet Camii'sini ziyaret edin ve sonrasında Mısır Çarşısı'nda kendinizi eşsiz baharatların kokusuna bırakın. İstanbul'un kültürel çekim mekanları olan Dolmabahçe Sarayı ve İstanbul Modern müzesini veya bir vapura binip unutamayacağınız Prenses Adaları'nı keşfedebilirsiniz.

Adres:
Mimar Kemalettin Mah. 
Ordu Cad. No:203/1 
34130 Beyazıt İstanbul Türkiye
Tel: +90 212 458 58 35
Faks: +90 212 513 66 28

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder