Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Mart 2013

Hilton Garden Inn İstanbul Esenyurt

İstanbul Esenyurt'ta yer alacak olan otel, şehrin en hızlı büyüyen ilçelerinden birinde 160 konuk odasıyla hizmet verecek. Otelin, Semerkand Yapı A.Ş. ile imzalanan bir işletme anlaşması ile 2015 yılı başlarında açılması planlanıyor. Tesis, TEM otobanına doğrudan erişimi sayesinde İstanbul Atatürk Havalimanından gelen yolcuları çekecek ideal bir konuma sahip. Toplantılar ve faaliyetler bölgede ciddi bir talep yaratırken, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük spor sahası olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ve pahalı ve kaliteli ürünleriyle Akbatı Alışveriş Merkezinin varlığı sayesinde ciddi bir eğlence turizmi de çekmekte.

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye

2014 başında açılması beklenen Hilton Garden Inn Ümraniye, 2011'de DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'nın açılmasından ve 2012'de Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa tesisi için anlaşma imzalandığının duyurulmasının ardından, Hilton Worldwide’ın İstanbul'un Anadolu yakasındaki üçüncü oteli olacak. 148 odalı otel, alt katlarında yeni “Can Park” alışveriş merkezinin bulunacağı çapıcı bir gökdelenin bir parçasını oluşturacak; alışveriş merkezi ve otel, imtiyaz sahibi Can Park AVM İşletmecilik Turizm ve Taahhüt A.Ş. tarafından işletilecek. Otel ayrıca, 2015 yılında tamamlanması planlanan ve alışveriş merkezinde bir durağı bulunacak olan yeni Üsküdar – Sancaktepe metro hattından da faydalanacak.

Hilton Garden Inn İstanbul Kasımpaşa

Ofton İnşaat Turizm ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ile imzalanan bir işletme anlaşmasının bir parçası olan ve toplam 200 konuk odasına sahip olan otel, yedi yeni otel arasında en büyüğü konumunda. Kasımpaşa, İstanbul'un hızla gelişmekte olan iş merkezlerinden biri ve otel çok sayıda büyük ofis kümelerine yakın bir konuma sahip. 2014 yılının ilk aylarında açılması beklenen tesis, aynı zamanda Konferans Vadisi ve Sütlüce Kongre Merkezine eşit uzaklıkta bulunan Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki dünyanın önemli konferans tesislerinden birini ziyaret eden iş adamlarına da ideal bir konum sunmakta.