Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Nisan 2011

Hilton Garden Inn İstanbul Airport

Hilton Worldwide, Türkiye'deki anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek Hilton Garden Inn İstanbul Airport oteli ile ilgili anlaşmanın imzalandığını açıkladı. Yeni otel İstanbul Atatürk Havaalanından sadece dört kilometre uzaklıkta olacak. 2013 yılı sonlarına doğru açılması beklenen otel, Hilton Worldwide’ın yapım aşamasındaki otelleri arasına katılarak, ülkenin en yoğun havaalanlarından birindeki stratejik konumu ile şirketin portföyünü desteklemiş olacak.
Atatürk Bulvarı üzerinde, ana terminal binalarından karayoluyla sadece bir kaç dakikalık mesafede olan Hilton Garden Inn İstanbul Airport, misafirlerine havaalanının hemen yanı başında ve İstanbul’un tarihi merkezine kolayca ulaşılabilir bir konumda orta sınıf çözümü sunuyor. Atatürk Havaalanı, Avrupa, Amerika kıtası, Orta Asya, Afrika ve Asya’ya olan uçuş bağlantıları ile iç ve dış hatlar için önemli bir kavşak noktasında bulunuyor. Yeni inşa edilen otel, residans ve ofis olarak planlanan kompleksin bir parçası olacak ve 227 odasının yanı sıra toplantı odaları ve etkinlik alanlarına da sahip olacak.

Hilton Garden Inn Diyarbakır

Hilton Garden Inn Diyarbakır, tarihi şehrin merkezinde; Dicle nehrine hakim bir konumda hizmet vermektedir. Ekonomi sınıfındaki otel, havaalanına 5 km uzaklıktadır. Diyarbakır, Ortaçağ'dan kalma mimarisi ve gelişen bir ticaret merkezi olması nedeniyle şehir turizmi konusunda gitgide daha popüler bir merkez haline geliyor. Hilton Garden Inn Diyarbakır, markanın ana özellikleri olan Garden Sleep System™ yatakları ve Herman Miller tarafından tasarlanmış ergonomik Mirra® sandalyeleri ile döşenmiş 180 odası bulunmaktadır. 24 saat açık  iş merkezi ve ücretsiz yüksek hızlı Wi-Fi kablosuz internet bağlantısı hizmete sunuyor. Misafirlerin ufak tefek şeyler satın alabilecekleri 24 saat açık Pavilion Pantry, lobi bar, günün her saatinde yemek yenebilecek restaurant, çok işlevli toplantı salonu, iş merkezi, fitness merkezi ve açık yüzme havuzu otelin sunduğu hizmetler arasında.

Adres:
Dr. Şeref İnalöz Cad.
Sağlık İl Müdürlüğü Bitişiği No:28
Tel: +90 (412) 241 15 50

Hampton by Hilton Ordu

Hampton by Hilton Ordu, Karadeniz’de bir sahil şehri olan ve hem tatil, hem de iş için gelen ziyaretçileri ağırlayan Ordu’nun merkezinde bulunuyor. Hampton by Hilton Türkiye'deki ilk otelini, keyifle dekore edilmiş odalarını, iş seyahati yapanlar ile gezginlere büyük bir keyifle sunuyor. Eğlence yerlerine ve sahile yakınlık gibi avantajları olan otelin, 76 odası, kahvaltı alanı, çok fonksiyonlu toplantı salonu ve açık yüzme havuzu bulunuyor.

 
Odaların tümünde LED tv, ergonomik koltuk, çalışma masası, çay-kahve servisliği, dizüstü bilgisayar kasası, mp3 girişli alarm saati, klima ve sesli uyandırma servisi bulunmaktadır. Markanın nitelikleri olan Hampton by Hilton’da %100 memnuniyet garantisi, ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi ve konforlu Hampton BedTM yatağı, odalarda sunulan diğer hizmetler arasında.

 
Hampton Ordu'da 2 adet 135 metrekarelik toplantı salonu bulunmaktadır. Tüm toplantı salonları yüksek hızlı internet ve diğer ofis araç gereçleriyle donatılmıştır.

 
Adres:
Akyazı Mah. Yavuz Sultan Selim Cd.
52200 Ordu
Tel: +90 (452) 250 11 00
Faks: +90 (452) 205 11 05