Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Ağustos 2010

DoubleTree by Hilton İstanbul Moda

DoubleTree by Hilton İstanbul - Moda oteli İstanbul'un Asya yakasında lüks konaklama için en uygun yeri sunuyor. Kadıköy ilçesinin Marmara Denizi kıyısında deniz otobüsü iskelelerinin tam karşısında Moda semtinde yer alan lüks otel, Atatürk Havalimanı ile (Bakırköy'den Kadıköy'e deniz otobüsü seferleri ile) Sabiha Gökçen havalimanlarına 30 dakika (araba veya servis ile) mesafede bulunmaktadır. Kadıköy otobüs duraklarına ve yakınında inşa edilen yeni metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan DoubleTree by Hilton İstanbul - Moda oteli, boğazın Anadolu yakasındaki canlı ve kozmopolit bir alan olan Moda - Kadıköy bölgesi için mükemmel bir seçimdir. Otelin Ocak 2011'de hizmete alınması planlanmaktadır.

Yeni İstanbul - Moda oteli canlı, kültürel ve çağdaş dokunuşlarla tasarlanmış deniz manzaralı oda ve süitler sunmaktadır. Geniş çalışma ortamları, düz panel TV, lüks Sweet Dream yatakları ile yüksek hızlı kablosuz internetin keyfini çıkarın. Diğer özellikler:
-Fitness Center
-Spa (sauna ve masaj odası ile birlikte)
-Kapalı yüzme havuzu
-Çatı üstü açık yüzme havuzu
-24 saat oda içi yemek servis


Heyecan verici yerel lezzetlerin yanı sıra uluslararası mutfakların da dahil olduğu kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinin zevkle keyfine varın. Diğer seçenekler arasında Uzak Doğu mutfağının yer aldığı restorantta veya roof'ta deniz manzarası eşliğinde Akdeniz mutfağından yeni tatları keşfedebileceğiniz patisserie'de kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Ayrıca İstanbul'un şehir ışıklarına bakan Sky Bar'da arkadaşlarınızla veya özel birisi için buluşabilirsiniz. Ya da Lobi Bar'da arkadaşlarınızla birlikte şarap ve yemek keyfini deneyin. Son olarak güne Doubletree büfe kahvaltısı ile başlamayı da sakın unutmayın.


Şirketiniz veya iş seyahati ihtiyaçlarınız için birçok esnek toplantı salonu ile toplantı odası mevcuttur. İyi donanımlı Businnes Center yüksek hızlı kablosuz internet ile hizmet vermektedir. Ortamın gerçekten bundan daha iyi olamayacağını göreceksiniz ve bundan sonraki toplantılarınızı, seminerlerinizi veya kongrelerinizi nasıl daha başarılı olacağının farkına varacaksınız.

Adres:
Caferağa Mah. Damga Sk. No:2 
34710 Kadıköy İstanbul Türkiye
Tel: +90 216 336 96 43   

Faks: +90 216 336 94 02
http://doubletree.hilton.com