Garden Inn - Hampton by Hilton - Doubletree by Hilton: Haziran 2010

Hampton by Hilton Bursa

Hampton by Hilton Bursa; şehir merkezi, tarihi mekanlar ile alışveriş ve iş merkezlerine yakın bir konuma sahip olmakla birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir istikametlerini Bursa şehir merkezine bağlayan yol üzerinde yer almaktadır. 107 odalı olan Hampton by Hilton Bursa oteli, iş ya da tatil amaçlı gelen tüm misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dekore edilmiştir.

Hilton Hotel Corporation, Türkiye'deki ilk “çift markalı” otel projesini gerçekleştirirken aynı zamanda Hampton by Hilton markasını da ilk kez Türk pazarına Bursa şehrinden sunmaktadır.
 
 
Otelin tüm odalarında konukların rahat etmesini sağlayacak özel Hampton marka yatak takımı yer almaktadır.  Ayrıca odaların tamamında yüksek hızlı internet, TV, çalışma masası, alarmlı masa saati, mini buzdolabı bulunmaktadır.
 

Eğer özel amaçlı bir toplantı planlıyorsanız veya işiniz için tüm gün boyunca bir toplantı odasına ihtiyacınız varsa Hampton by Hilton Bursa çalışanları toplantınızın verimli ve başarılı geçmesi için daima hazır olacaktır. 24 saat açık fitness salonu, sabah kahvaltısı ve hafif menülerden oluşan 24 saat açık barı ile ödüllü tam müşteri memnuniyeti anlayışı ile konuklarını beklemektedir.
 

Adres:
Yeni Yalova Yolu 4.Km
16210 Osmangazi / Bursa
Tel: +90 (224) 400 04 04
Faks: +90 (224) 400 04 40

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, İstanbul'un en eski yerleşim bölgelerinden biri olan Sütlüce'de yer almaktadır. Tarihi yarımadayı karşıdan gören özel bir konuma sahip olan otel Sultanahmet, Beyoğlu ve Pierre Loti gibi turistik merkezlere, Santralistanbul ve Sütlüce Kongre Merkezi'ne oldukça yakın mesafededir. Otelin eğimli konumu, Haliç manzarasına bakan önemli perspektifler vermektedir.

210 odalı olan otel, İstanbul’un ana ticaret bölgesi olan Levent’in yaklaşık 8 kilometre güneyinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otelin çeşitli katlarında düzenlenen teras bahçeleri ise çağdaş tasarımı ile mevcut doku ile bütünleşmesini sağlamaktadır.



Otelde aynı zamanda 24 saat açık bir iş merkezi, her yerde ücretsiz Wi-Fi internet erişimi, uzaktan yazdırma imkanı, Garden Sleep Sistemi yatakları ve Herman Miller tarafından tasarlanmış ergonomik Mirra® sandalyeleri bulunuyor. En büyüğü 250 kişi kapasiteli, toplam 400 kişilik sekiz toplantı salonuna sahip olan Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, toplantı salonlarında birinci sınıf görsel-işitsel (AV) hizmeti sunuyor.


Adres:
Sütlüce Mah. İmrahor Cad.
Dutluk Sk. 34445 Beyoğlu - İstanbul / Türkiye
Tel: +90 (212) 314 50 00
Faks: +90 (212) 314 50 50

http://hiltongardeninn.hilton.com

Hilton Garden Inn Şanlıurfa

Hilton Gardenn Inn Şanlıurfa oteli, tarihi şehir merkezi ve alışveriş bölgelerine yürüyüş mesafesinde yer alan çağdaş bir yıldızlı oteldir. Balıklı Göl, Şanlıurfa Kalesi gibi birçok tarihi alan 15 dakika yürüme mesafesinde, havaalanına ise 20 dakika uzaklıktadır.


Odalarda, sadece Garden Inn Otellere özel üretilen ergonomik GSS (Garden Sleep System) yatakları ile mükemmel uyku, Herman Miller çalışma sandalyesi ile de rahat ve verimli bir çalışma ortamı sağlayacaksınız.
Odalardaki diğer özellikler: Telefon, ücretsiz kablolu veya kablosuz internet, mini buzdolabı, LCD TV, 15 inch laptop alabilen ücretsiz kasa, ütü ve ütü masası, su ısıtıcısı, taşınabilir müzik aygıtı bağlayabileceğiniz, kolay ayarlanabilir alarmlı radyo saat.
 
 


159 odanın yer aldığı Hilton Garden Inn Şanlıurfa Otelde ayrıca, en yeni teknolojiyle donatılmış 155 kişinin ağırlanabildiği 3 toplantı odası ile konferans düzeninde 500 kişi, davet düzeninde 330 kişinin ağırlanabileceği balo salonu bulunmaktadır. Ücretsiz açık ve kapalı otoparkı bulunan otel, güler yüzlü personeli ile misafirlerini beklemektedir.
 


Adres:
Karakoyunlu Mah. 11 Nisan Fuar Cad.
No:54 63500 Şanlıurfa / Türkiye
Tel: +90 414 318 50 00
Faks: +90 414 215 31 65
http://hiltongardeninn.hilton.com

Hilton Garden Inn Mardin

Mardin havaalanı yolu üzerinde bulunan Hilton Garden Inn Mardin oteli, 7000 yıllık Mardin şehrine ve Mezopotamya Ovası'na hakim olan bir tepede yer almaktadır. Otel yeni şehir merkezinde olup eski Mardin'e ve tarihi mekanlara 4 km mesafede, Mardin havaalanına ise 17 km uzaklıktadır.

Hilton Garden Inn Mardin otelde, Garden Sleep System yatak, Herman Miller tasarımı ergonomik Mirra koltuğu ve ücretsiz yüksek hızda kablosuz internet bağlantısı da dahil, markanın imzası haline gelen birçok özelliğinin sunulduğu 162 oda bulunuyor. Otel misafirleri, lezzet tercihlerini, Sumac Grill restoranında unutulmaz akşam yemekleri ya da 24 saat açık olan Pavillion Pantry'nin snack türü yiyecekleri arasında kullanabiliyorlar.

 

 
Hilton Garden Inn Mardin, 24 saat açık fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi, sauna, buhar banyosu ve yağmur duşları olanağı sunuyor. Ayrıca 24 saat açık iş merkezi de baskı ve fotokopi, hızlı internet bağlantısı gibi iş yaşamının ihtiyaçlarını karşılayan hizmetler sağlıyor.

 

 
Diğer Özellikler:
43 araç kapasiteli açık otopark, 150 m2’lik restaurant, 150 m2’lik lobi bar, 100 m2’lik şömine grubu, 240 m2’lik lobi genel dolaşım alanı, spor salonu, soyunma odaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, dışarıdan kullanılabilen 600 m2’lik balo salonu ve fuayesi, 3 adet toplam 215 m2’ye tekabül eden toplantı grubu, mutfak, çamaşırhane, genel depolar, elektrik ve mekanik odaları vb. genel servis birimleridir.

Adres:
Yenişehir Mah. Barış Cd.
29. Sk. No:34
47800 Mardin Türkiye
Tel: +90 482 213 60 03
Faks: +90 482 213 60 00

Hilton Garden Inn İstanbul Bostancı

Küçükyalı E-5 üzerinde inşa edilecek olan Hilton Garden Inn otel projesinin toplam inşaat alanı 14.000 m2’dir. Otel mimari projesi, Emeks Mimarlık’a aittir. Binada 4 adet bodrum kat, zemin kat, 6 yatak katı ve bir teras katı bulunmaktadır. 4 adedi süit olmak üzere 147 yatak odası planlanmıştır.

Diğer Fonksiyonlar:
70 araç kapasiteli kapalı otopark, 150 m2’lik restaurant, 80 m2’lik lobi bar, spor salonu, 4 adet, toplam 285 m2’ye tekabül eden toplantı grubu mutfak, çamaşırhane, genel depolar, elektrik ve mekanik odaları vb. genel servis birimleridir.

Hilton Garden Inn Kütahya

Kütahya Hilton Garden Inn oteli şehir merkezinde olup alışveriş ve iş merkezlerine yürüme mesafesi yakınlığındadır. Toplantı salonlarında 24 saat kesintisiz iklimlendirme ve yüksek hızda internet hizmeti sağlanmaktadır.
 
Toplam oda sayısı 121 olup bunların 3 adedi süit odadır. Tüm odalarda tv, internet, Garden Sleep System® yatak ve ergonomik Mirra® sandalye ve masa bulunmaktadır.
 
Güne Fit Kit® programı ile başlamak isteyen konuklar fitness hizmetinden yararlabilmektedir. Akşamları ise restaurantda kokteyller veya Hilton Garden Inn Sumac® mangal restoranında yerel ve uluslararası yemekleri tadma fırsatını bulabilirsiniz.
 
Hilton Garden Inn Kütahya otelde kalışınız sırasında, Türkiye'deki Zeus tapınaklarının en ünlüsü olan Aizonai tapınağını veya Frig Vadisi'nin ünlü el yapımı eşsiz porselen modellerini geleneksel sanat atölyelerinde nasıl imal edildiğini keşfedebilirsiniz. 
 

Adres:
Servi Mah. Atatürk Bulvarı No: 21
Kütahya 43030 Türkiye
Tel: +90 (274) 229 55 55
Faks: +90 (274) 216 60 00
http://hiltongardeninn.hilton.com